Förundersökning

Förundersökning av avlopp

Innan man påbörjar relining behöver man fastställa det nuvarande skicket på stammar och avlopp. Att börja med en förundersökning är viktigt för att se det faktiska behovet av avloppsrenovering. Det gör att du slipper beställa ett jobb som inte behövs – förundersökning är med andra ord ett effektivt sätt att spara tid, energi och pengar.

Så går undersökning av avlopp till

För att få en helhetsbild av hur ert avloppssystem ser ut gör vi en grundlig undersökning och filmar alla rör som är åtkomliga. Med detta som underlag får vi en tydlig bild av hur en reliningentreprenad skulle kunna utföras.

När förundersökningen är genomförd har vi en grundlig genomgång med er där vi presenterar skicket på avloppen i fastigheten och vilken metod av relining som passar bäst för just er fastighet.

Låt oss hjälpa dig undersöka rör & stammar

Gaido Consultning är behjälpliga med hela reliningprojektet – från förundersökning till färdig relining. Med vår långa erfarenhet och breda kontaktnät hjälper vi dig undvika vanliga misstag och onödigt dyra entreprenader.

Vill ni ha en mindre förundersökning går det såklart också bra – då gör vi en enklare undersökning och får en uppfattning av hur det ser ut och vad som behövs göras. Kontakta oss för förundersökning och projektledning vid relining på telefon eller mejl så kan vi berätta mer.