Om oss

Välkommen till Gaido Consulting AB

Med lång erfarenhet som bland annat tekniker, arbetsledare och projektledare inom relining såg Mikael Ahlroth att många kunder hade konsulter som inte själva hade erfarenhet och nödvändig kunskap om relining. Med 12 år i ryggen inom branschen och erfarenhet av alla dess delar startade han Ahlroth Consulting år 2015 – med föresatsen att vara bostadsrättsföreningarnas trygga partner och högra hand genom hela processen.

Företaget växer stadigt och är sedan 2017 ett aktiebolag under namnet Gaido Consulting AB.

Gaido Consulting AB kan relining

Vi hjälper er förening att finna rätt lösning och rätt entreprenör för just er fastighet. Vi jobbar alltid med full transparens så att ni som kund lätt ska se vad som sker och i vilken ordning.

När ni anlitar oss går vi igenom tre steg:

  • Undersökning – Vi går igenom era behov och gör en grundlig undersökning av rörstammarna. Utifrån resultaten av undersökningen kommer vi fram till vilken metod som är den bästa för er fastighet.
  • Upphandling – Vid kontakt med tänkbara entreprenörer använder vi underlaget från besiktningen för att kunna presentera många parametrar och ge en adekvat bild av hur det ser ut. Därmed kan vi undvika extra kostnader i form av ÄTA-arbeten (ändringar- och tilläggsarbeten) och landa så nära en korrekt slutkostnad som möjligt.
  • Projektledning – Här är vi med dig från början till slut och håller i alla trådar genom planering, förberedelser och byggmöten till det färdiga resultatet.

Efter avslutat arbete gör vi även en inspektion av de nyrenoverade rörstammarna.

Vi är er förenings kompetenta partner – Vi anpassar våra tjänster efter era behov, där var och ett av dessa tre steg är en egen del. Vill ni gå vidare till nästa steg gör ni det, vill ni avsluta är ni inte bundna till ett kontrakt för hela projektet.

Övriga tjänster inom relining och stambyte

  • Enklare kontroll - för att få en uppfattning om nuvarande eller framtida behov av renovering.
  • Besiktning – när ni vill ha en oberoende granskning efter en relining eller ett stambyte.

Vi på Gaido Consulting AB välkomnar er att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå just er förening.