Rörinspektion Stockholm

Rörinspektion – vad är det?

En rörinspektion är ett smidigt sätt identifiera fel, skador och skick på rör- och avloppssystemet i bl.a. villor och flerbostadshus. En inspektion kan man göra av många olika anledningar. Man kanske har problem med vissa punkter av avloppssystemet, vill ta reda på skicket, vad är bytt och inte, vilka lägenheter är renoverade, kanske är en relining gjord och har ett par år på nacken och ni vill göra en oberoende kontroll av den. Med en kamera till hjälp får man en bra överblick över rörsystemet och kan lokalisera sprickor, förskjutningar eller främmande föremål som påverkar rörens funktion.

Innan en rörinspektion kan genomföras måste rören spolas. På så sätt kan man tydligt se rörväggen för att kunna bedöma skick och tydligt se defekter, samtidigt som det också blir enklare för kameran att ta sig fram.

Vad kostar en rörinspektion i Stockholm?

Priset för en rörinspektion varierar, men räkna med någon till ett par tusenlappar för filmning av avloppsrör. Det är ofta väl investerade kronor, eftersom filmen från en rörinspektion kan hjälpa dig planera underhållsarbetet av stammarna. Kontakta oss gärna för att få en mer exakt prisbild för just din fastighet.

Vi hjälper dig med rörinspektion i Stockholm

På Gaido har vi lång och gedigen erfarenhet av rörinspektion. Vi utför rörinspektioner av avloppen med vår inspektionskamera. Alla inspektioner dokumenteras och levereras sedan på ett USB-minne.

Vi arbetar främst i Stockholm med omnejd men har även kunder i andra delar av landet, exempelvis Uppsala.