Relining Danderyd

Relining i Danderyd

Är det dags att se över din fastighets avloppstammar i Danderyd? Kanske är en renovering nära förestående? Kontakta då oss på Gaido Consulting AB. Vi har gedigen kunskap och lång erfarenhet som konsulter samt projektledare vid avloppsrenovering. Vi erbjuder renovering genom så kallad relining.

Vänta inte, boka relining idag!

Har dina rör börjat ge sig? Läcker de eller har du upptäckt andra tecken på att dina rör är i ett dåligt skick? Då är det dags för en förändring!

Med hjälp av en relining kan du få ditt rör lagat från insidan, vilket gör att du slipper riva upp golv och väggar för att utföra ett helt stambyte av dina rör.

Skjut inte upp ett skadat rör, då detta kan leda till ytterligare arbete och en både dyrare och krångligare process. Boka din relining i Danderyd redan nu!

Därför ska du välja relining

Relining är en kostnadseffektiv och smidig metod att renovera avloppsstammar. Namnet syftar till en rad olika åtgärder vid renovering av avloppsrör i såväl fastighet som mark och är ett utmärkt alternativ till stambyte.

Ett fullständigt stambyte tar tid, kostar mycket pengar och är ett så pass stort ingrepp i fastigheten att de boende oftast måste flytta medan arbetet pågår. Dock räcker det inte alltid med relining om rörstammarna är i alltför dåligt skick. Vi hjälper dig med en första besiktning och bedömning om relining är rätt metod för din fastighet.

Har du frågor om relining?
Läs mer om relining här eller boka ett kostnadsfritt informationsmöte.