Relining Kista

Relining av avloppsstammar i Kista

Är din fastighet i Kista i behov av renoverade avloppsstammar? Här har du lösningen i form av relining genom oss på Gaido Consulting AB. Vi besitter lång erfarenhet och bred kunskap inom renovering av avlopp. Ofta när vi tittar på projekt för eventuellt stambyte räcker det med renovering med metoden relining och du som fastighetsägare sparar såväl pengar som tid och energi.

Vänta inte, boka relining idag!

Har dina rör börjat ge sig? Läcker de eller har du upptäckt andra tecken på att dina rör är i ett dåligt skick? Då är det dags för en förändring!

Med hjälp av en relining kan du få ditt rör lagat från insidan, vilket gör att du slipper riva upp golv och väggar för att utföra ett helt stambyte av dina rör.

Skjut inte upp ett skadat rör, då detta kan leda till ytterligare arbete och en både dyrare och krångligare process. Boka din relining i Kista redan nu!

Därför ska du välja relining

Relining ger dig en möjlighet att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt renovera avloppsstammar som inte är allt för illa åtgångna. I förhållande till att byta ut avloppsstammar i sin helhet är relining en betydligt enklare process som ändå kan öka livslängden på avloppsrören med 40 – 50 år. 

Relining är en flexibel metod som kan anpassas till olika typer av rörledningar och skador.

Har du frågor om relining?
Läs mer om relining här eller boka ett kostnadsfritt informationsmöte.